top of page

Shipping Policy

shipping

All orders shipped from our offices in Oslo, Norway with Bring (domestic) or DHL Express (international).

domestic (norway)

Gratis frakt i hele Norge (pakke i postkassen) på ordre over 1500kr.

Pakke i postkassen (med sporing): 59 NOK
Hente i butikk (Posten): 139 NOK

2-5 virkedager leveringstid

international (worldwide)

rates

Scandinavia: 199 NOK / 22 USD
Europe: 299 NOK / 32 USD
North America: 399 NOK / 45 USD

delivery

Scandinavia: 2-4 working days
Europe: 3-5 working days
North America: 5-7 working days

local taxes

All orders are shipped on a DDP (Delivery Duty Paid) basis, meaning that local taxes (VAT) and import duties are included in the price. Your order is not subject to any additional charges when receiving the package.

Questions about shipping? Feel free to contact us.

Return & Exchange Policy

returns

Alle varer som er kjøpt på www.dblk.no kan returneres innen 14 dager, dersom vi blir varslet senest 14 dager etter at du har mottatt ordren din om ønsket retur. E-post sendes til contakt@alvajewellery.com Hvis du ønsker å returnere varen(e), må instruksene for retur følges. Forsikre deg først om at varen er i perfekt stand, med en uskadet originalemballasje/boks og at den originale stripsen fortsatt er på varen(e). 

Hvordan?

Varen(e) sendes tilbake til oss i en fraktpose/konvolutt som er egnet for sending. Legg ved den originale salgskvitteringen og angrerettskjemaet. Angrerettsskjemaet finner du nederst i din ordrebekreftelse som du har fått på e-post. Last ned, skriv ut og fyll ut skjemaet som henvist, eller fyll det ut digitalt og send det per e-post til kundeservice@dblk.no

Behold kvitteringen for retursendingen, da du selv er ansvarlig for pakken frem til den ankommer/blir levert til oss.

Returadresse

Alva jewellery 
Østre Elvebakke 5
0182 Oslo

Refusjon

Når vi har mottatt returen vil vi inspisere varen(e). Så lenge de(n) er i sin opprinnelige stand med tilhørende originalemballasje og strips, vil vi refundere beløpet innen 24 timer etter mottatt retur. Refusjonsbeløpet vil være for varens pris og eventuelle fraktkostnader.

DBLK AS forbeholder seg retten til å nekte tilbakebetaling eller bytte av varer som anses som brukt og ikke lenger er salgbar. Hvis en gjenstand er skadet/har feil, må du kontakte oss på kundeservice@dblk.no så snart du oppdager skaden/feilen og gi oss detaljerte bilder av skaden/feilen.

bottom of page